Efterfødselstræning - Nordthy Fysioterapi

EFTERFØDSELSTRÆNING


Mandag kl. 12.30

Træning til både mor og barn.

Forløb

Træningen består af et forløb på 6 gange, der foregår mandage fra 12.30-13.30.

Meld dig gerne til allerede nu, hvis du er interesseret.

PRIS 500,-

Der kræves IKKE lægehenvisning for at deltage.

Bækkenbund og delte mavemuskler

Træningen varetages af Stinne M. Tange, som er en erfaren fysioterapeut med specifik efteruddanelse i bækkenbundsproblemer og delte mavemuskler.

Graviditet er en stor belastning. 

Under en graviditet udsættes kroppen for stor belastning: Der kommer et stort pres på bækkenbunden, mave- og rygmuskulaturen påvirkes, så vores evne til at stabilisere vores kropsstamme forringes, kroppens tyngdepunkt forskydes, og generelt er man typisk ikke så aktiv som man plejer. 

Efterfødselstræning. 

Efter fødslen er det derfor væsenligt at sætte ekstra fokus på at få trænet kroppen op, så den igen kan fungere bedst muligt.

På dette hold er der fokus på, at få integreret bækkenbunden i bevægelse og træning. Der testes 1. gang for delte mavemuskler, så der kan tages højde for det undervejs i forløbet. Der vejledes i den forbindelse omkring hvordan man skal træne, og hvad man helst skal undgå.

Babymotorik. 

Børns motoriske udvikling styrkes ved stimulering af barnets sanser, ligesom barnets hjerne vokser og udvikles ved at bruges. Bevidst træning vil hjælpe barnets motoriske og hjernemæssige udvikling. Til babymotorik er formålet at give forældre idéer og inspiration til at lege med deres børn, så den motoriske udvikling stimuleres bedst muligt.

Aldersgrænse for baby er min 4 uger og max 1 år.
Den generelle anbefaling for påbegyndelse af træning til mor er 4-6 uger efter normal fødsel og 8 uger efter kejsersnit - og baby kommer ikke med før mor er klar også.

Fysioterapeut


Stinne Mosumgård Tange

 

Andet relevant

Se også efterfødsels-tjek, gynobs


Tilmelding Efterfødselstræning


Jeg vil gerne tilmeldes efterfødselstræning.